Aktuella uppdrag hos Mesh Interim

Uppdrag för dig eller någon du känner?

Som del av Mesh Interims nätverk kan du tipsa oss om en lämplig konsult. Blir konsulten tillsatt på uppdraget får du möjligheten att fakturera oss upp till 50.000kr, beroende på uppdragets omfattning. 

Interim projektledare till

globalt elbolag

Vår uppdragsgivare är ett globalt elbolag som nu expanderar sin verksamhet till Sverige. De söker en erfaren projektledare som ska leda tre batteriprojekt på totalt 50 MW i Borlänge och Malung. Dessutom finns Västra Götaland med i den framtida projektportföljen.

Som projektledare kommer du att driva projekten från ett ägarperspektiv och säkerställa att de genomförs enligt plan och uppfyller uppdragsgivarens budget- och tidskrav. Du rapporterar direkt till konstruktionschefen, som utgår från Storbritannien, och samarbetar nära med den redan upphandlade leverantören (EPC).

Interim Head of Sales & Reservations inom hotell

Är du en driven och erfaren ledare inom försäljning? Kan du snabbt få igång försäljningen och stänga affärer? Vi söker en dynamisk konsult som kan ta rollen som Head of Sales & Reservations för ett spännande interimsuppdrag!

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

** Ansvar för personal, budget, kvalité och resultat för avdelningen.

** Nå försäljningsmål tillsammans med hotelldirektörer.

** Omforma bokningsavdelningen till en säljavdelning.

** Daglig proaktiv och uppsökande försäljning.

Interim chef hållbar leverantörskedja till Postnord

Group Sourcing har det övergripande ansvaret för det strategiska, koncernövergripande inköpsarbetet inom PostNord och för en stor majoritet av alla inköpskategorier. Ansvaret för hållbar leverantörskedja innefattar såväl det övergripande strategiska ansvaret för hela koncernen samt operativt ansvar för de centraliserade inköpskategorierna.
Rollen innefattar ett nära samarbete med Category Managers, Sourcing Managers och analytiker samt såväl interna som externa nätverk. Rollen rapporterar till CPO samt ingår i ledningsgruppen för Group Sourcing. 

Rekrytering till befintlig kund


Vi söker en engagerad och erfaren person för rollen som Head of Operations till  Sysmex Astrego. 


Som Head of Operations kommer du att vara en centralfigur i att säkerställa effektivitet, kvalitet och tillväxt inom deras verksamhet. Vi letar efter någon med gedigen erfarenhet av att skala upp en produktion och en passion för att driva operativa processer till framgång, där bakgrund inom MedTech eller Life Science är särskilt värdefull.Tipsa Mesh Interim om affärsuppdrag

Som del i Mesh Interims nätverk är du inkluderad i vår delningsmodell vilket innebär att när du tipsar oss om ett affärsuppdrag som sedan blir en affär kan du fakturera Mesh Interim upp till 150.000kr per uppdrag. Läs mer och tipsa oss via knappen nedan.


Då Mesh Interims nätverk består av interimsledare som är rekommenderade, utvalda och med goda kundreferenser kan vi inte nog poängtera vikten av en väl genomarbetad ansökan. Vi har en bekräftat hög relevans och kvalitet på de interimsledare som presenteras; detaljer i din beskrivning kan vara avgörande för kundens beslut.

Kraften i Mesh Interim är att vi tillsammans rekommenderar och skapar möjligheter för varandra.