Webinar 

AI och dess betydelse i dagens arbetsliv


En introduktion till AI som ger dig praktiska tips och insikter som går att applicera direkt.


Artificiell intelligens (AI) är en revolutionerande teknologi som omformar vårt sätt att arbeta och leva. Genom att automatisera rutinuppgifter och förbättra arbetsflöden kan AI hjälpa företag att bli mer effektiva och produktiva. Oavsett om du är nybörjare eller har viss erfarenhet av AI, är vårt kommande webinar en utmärkt möjlighet att få en grundläggande förståelse och praktiska tips som du kan använda direkt i ditt arbete.

Vår målsättning är att ge dig insikter och verktyg för att omedelbart kunna tillämpa AI i din dagliga verksamhet. Efter presentationen kommer det att finnas tid för frågor och svar, där du kan få ytterligare klarhet och råd.

Missade inte denna möjlighet att ta del av värdefulla insikter och verktyg som kan hjälpa dig att optimera ditt arbete med hjälp av AI.

Vi ser fram emot att ha dig med oss. Varmt välkommen!


Datum: Fredag 20 september

Tid: 08.00-08.45

Digital plats: Zoom – du får en länk när du anmält dig.

Fyll i formuläret för att anmäla dig!


Om Staffan Hedström

Staffan Hedström är en ledande expert inom artificiell intelligens med över 20 års erfarenhet i branschen. Han har arbetat med några av de största företagen i världen för att implementera AI-lösningar som driver innovation och tillväxt. Staffan är en engagerad föreläsare och utbildare, känd för sin förmåga att göra komplexa ämnen lättförståeliga och relevanta för alla åhörare.