Webinar 

Säkerhet & Beredskap


Vilka krav kommer att ställas på mitt företag och hur ska jag veta vilka hot och sårbarheter som företag kan skydda sig mot?

Vi möts dagligen av budskap om att Sverige inte längre är ett säkert land. Vårt säkerhetspolitiska läge har snabbat förändrats och vi befinner oss i en så kallad Gråzon. 

Regeringens budskap är tydligt - både myndigheter och företag måste öka takten av medvetenhet och snabba på arbetet med säkerhetshöjande åtgärder. Men hur påverkar det mig? Hur ska jag och mitt företag förhålla oss till allt detta? Vilka krav kommer att ställas på företag och hur ska jag veta vilka hot och sårbarheter som företag förväntas skydda sig mot?

Detta och mycket mer kommer Carl Magnus Rutherfalk att svara på under vårt kommande webinar.

Carl Magnus är VD på S-BAS Säkerhetsbyrå och har en lång karriär av chefspositioner inom området. Han har bland annat varit chef för Region Stockholms säkerhet och beredskap.

Du är varmt välkommen!


Datum: Fredag 17 maj

Tid: 08.00-08.45

Digital plats: Zoom – du får en länk när du anmält dig.

Fyll i formuläret för att anmäla dig!