Bli en del av Mesh Community

Mesh Member

Mesh är ett konsultbolag som på ett intelligent sätt sammankopplar egenkonsulter på chefsnivå med bolag i behov av ledningskompetens. 

Mesh skapades i gränslandet mellan passion och frustration med målet att på ett intelligent sätt koppla samman kunder i förändring med egenkonsulter på chefsnivå. Intelligensen ligger i vår community som bygger på lärande, nätverkande och affärdelning. Sveriges enda community där vi skapar förutsättningar för att du som egenkonsult ska kunna prestera som bäst i dina uppdrag, genom att få stöd av andra samtidigt som du säkerställer en kontinuerlig kompetensutveckling och gör din konsultaffär skalbar.

Nu ökar vi takten och blir ännu bättre – och vi vill att du är med oss på resan.

  • Mesh Groups - Här fördjupar vi nätverkandet och lärandet blir spetsigare. Gruppen leds av en erfaren facilitator under fyra digitala träffar per år.
  • Mesh MeetUps -Vi träffas 4 gånger per år och djupdyker tillsammans i olika ämnen som du och dina uppdragsgivare behöver förstå nu och i framtiden
  • Mesh Webinar – skarpa föreläsare bjuds in och vi lär oss mer om de senaste inom ämnen som är av värde för dig som konsult och framför allt gynnar dina kunder.
  • Mesh Lunch&Learn – pension, juridik, försäkring, Co-working etc. Vi samarbetar med leverantörer som underlättar din konsultvardag och ger dig förmånliga erbjudanden.
  • Mesh exklusiva uppdrag – Exklusiva uppdrag som enbart är synliga för dig som betalande communitykonsult.
  • Mesh delningsekonomi –  Göra din konsultaffär skalbar genom att öppna dörren till uppdrag och rekommendera konsultkollegor till uppdrag. I den nya uppdaterade versionen av Mesh community och delningsekonomi ger vi dig som genererar en affär möjlighet att fakturera upp till 150 000kr per uppdrag (75kr/tim). Du som rekommenderar en konsult fakturerar upp till 50 000kr per uppdrag (25 kr/tim) om din rekommendation får uppdraget.

Mesh har en serviceavgift faktureras årsvis (12 månader från startdatumet) med 3588kr per helår.  Vi ser fram emot din ansökan och att tillsammans med dig utveckla Mesh och Communityn till något alldeles extra.

The Mesh Community - nu blir vi ännu bättre!