Bli medlem i Mesh Interims nätverk

Ett medlemskap som maximerar dina förutsättningar

Driver du eget företag och upplever att du saknar ett sammanhang där du som interimsledare kan dela kunskap och affärer med andra i samma situation?

Vill du sätta fokus på ditt lärande genom nätverkande?


Då tror vi att ett medlemskap hos Mesh Interim skulle addera värde för dig.

Vad skiljer oss från andra chefsnätverk?

Det som särskiljer Mesh Interim från andra chefsnätverk på marknaden är att du förutom lärande och nätverkande kan skapa nya intäkter genom Mesh.

Vår affärsmodell bottnar i en delningsekonomi, där du vinner på att tipsa oss om uppdrag du själv av olika anledningar inte har möjlighet att ta eller tipsa om en konsult till ett uppdrag som inte passar för dig. 

När du stöter på ett uppdrag du själv av olika anledningar inte kan ta, tipsa Mesh Interim!

Om affären går i lås får du vara med och dela på intäkten och kan fakturera Mesh Interim upp till 150.000kr per uppdrag.  

Är uppdragen Mesh presenterar inget för dig? Du har ändå möjlighet att fakturera oss upp till 50.000kr. Om du kan tipsa Mesh om en lämplig konsult för uppdraget och denne blir tillsatt, är du med och delar på intäkten för uppdraget.

Gör din intresseanmälan genom att fylla i formuläret.

Vad ingår i medlemskapet?

Ett medlemskap hos Mesh Interim kostar 3900 kr ex moms per år, då ingår följande:

  • Mesh Nätverksträffar: Fyra fysiska träffar per år där du får möjligheten att dela kunskaper med Sveriges vassaste interimledare.
  • Mesh Grupper: Mindre nätverksgrupper där ni fokus på ett ämne som passar för dig. Ni ses fyra gånger per år för att lära av varandra. 
  • Mesh Event: Vi anordnar webinars flera gånger per år, med ämnen som passar för dig som egenföretagare.
  • Mesh Interims privata grupp LinkedIn: Här får du möjlighet att nå ut till hela nätverket med frågor och erbjudanden.
  • Värvningsbonus: Värva en ny medlem, när denne får sitt första uppdrag via Mesh Interim kan du fakturera oss upp till 50.000kr.
  • Mesh Interims uppdrag: Få tillgång till våra uppdrag före alla andra. Passar de inte för dig har du chansen att tipsa om lämplig konsult.

Dessutom ingår såklart Mesh delningsekonomi. Tipsa om uppdrag och konsulter och få möjlighet att öka dina intäkter med upp till 150.000kr per uppdrag

Ansökningsprocessen

1. Du lämnar dina kontaktuppgifter via formuläret ovan. Många av våra medlemmar är rekommenderade av andra konsulter i Mesh Interim. Har du blivit rekommenderad? Kom ihåg att notera det i ansökan. Det hjälper oss att placera dig och din framtida roll.

2. När du har skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail där vi ber dig boka in dig på en utav våra introduktionsträffar, så snart det passar dig. Det är därför viktigt att du anger en mailadress som vi kan nå dig på, alltså inte en temporär adress som du exempelvis har under ett uppdrag.  Träffen är fysiskt för er som bor i Stockholm och digitalt för övriga Sverige.

3. När vi sedan ses berättar vi mer om Mesh Interims nätverk och hur vi samverkar i praktiken. Då vi är fler deltagare blir detta ett perfekt tillfälle att nätverka med andra potentiella medlemmar. Vi går även in på din bakgrund och hur du ser att du kan bidra till Mesh Interims nätverk.

4. Efter träffen behandlar vi din ansökan samt ber dig att förse oss med två tidigare kunder som kan rekommendera dig. Vi kontaktar dessa kunde och ber dem besvara två korta frågor.

5. Efter mottagna rekommendationer tar vi ett beslut om ditt medlemskap. Du meddelas när din ansökan har godkänts. Som del av Mesh Interims nätverk välkomnas du in i de kommunikationskanaler vi använder.

"Mesh Interim har en spännande och innovativ affärsmodell som bygger på samarbete. Som konsult ligger sårbarheten ofta i ensamheten - men med Mesh Interim står man aldrig ensam."

* Chefskonsult och en del av Mesh Interims nätverk.