Community activities

Communityn samlas ofta för att nätverka, samskapa och lära på någon av våra fysiska eller digitala träffar med inspirerande talare.
 Som exklusiv betalande Meshmeldem har du förmånen att ingå i en av våra
Mesh Groups. Här djupdyker vi i olika  konsultutvecklande ämnen i tvärfunktionella grupper som leds av en erfaren Group leader. 

Mesh Interims kalender

Mesh MeetUp - Nätverksträff

Maximera din framgång genom nätverkande! 


Hur kan du ta dina nätverksfärdigheter till nästa nivå? Varför är nätverkande en kritisk faktor för att boosta din försäljning? Vilka hemligheter gömmer sig bakom framgångsrikt nätverkande?

Vi är glada att bjuda in dig till en nätverksträff som inte bara kommer att utveckla dina nätverksfärdigheter, utan också ge dig insikter i hur nätverkande kan direkt påverka din förmåga att sälja på ett positivt sätt.  Här får vi en möjlighet att gemensamt utforska framgångssagor och övervinna utmaningar.

Malmö: Torsdag 21 sep - inkl lunch
Göteborg: 
Fredag 22 sep - inkl frukost 

Välkommen på nätverksträff

med After Work 🍸


Mesh Interim har flyttat till nytt kontor i iOffice fina lokaler på Vasagatan . Det vill vi fira tillsammans med dig och bjuder in till en speciell nätverksträff i form av en After Work.

Med utsikt över Riddarfjärden ger vi dig möjlighet att mingla och nätverka tillsammans med Sveriges vassaste interimschefer.

Det är ett begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan!

Vi ser fram emot att få träffa dig för att dela tankar, idéer och möjligheter! 

Stockholm: Torsdag 28 sep, 16.30-19.00

Webinar: Mångfald och inkludering -

Allt du behöver veta som konsult


Idag är mångfald och inkludering högt på agendan på samhällsnivå och i de flesta branscher. Men vad innebär dessa begrepp egentligen och hur kan de appliceras på ett praktiskt och verksamhetsnära sätt? I det här webinariet tittar vi på vilka verksamhetsfördelar som mångfalds- och inkluderingsarbetet kan ge och hur du som konsult kan ta dig an frågor om mångfald och inkludering på ett relevant sätt i dina uppdrag. Du kommer få konkreta tips och verktyg som du kan applicera direkt i din vardag på ett meningsfullt sätt.

DatumFredag 20 oktober

Tid: 08.00-08.45
Plats:
 
Online

Mesh Group - Q4, 2023


Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra utifrån dina egna utvecklingsmål.

Stäm av med din gruppledare vilket datum ni kör.

Fredag 10 nov: 08.30-10.30 

eller

Fredag 17 nov: 08.00-10.00Anmälningarna hanteras av gruppledarna

Webinar - Hållbart ledarskap


Vill du styras av bruset omkring dig eller vill du själv ta kontrollen över ditt ledarskap? I ett samhälle fyllt av distraktioner och snabba förändringar, hur ser du till att leda dig själv på ett hållbart sätt?

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium kring Hållbart ledarskap med mindfulness med organisationskonsulten och författaren Margaretha Öström som skrivit boken ”Hållbar hjärna med mindfulness”.

Margaretha är en av Mesh gruppledare med inriktning ledarskap.

DatumFredag 1 december

Tid: 08.00-08.45
Plats:
 
OnlineMesh MeetUp - Nätverksträff Q4

Det interima ledarskapet

Som Interimschef är vi vana att snabbt anpassa oss till nya miljöer, utmaningar och organisationer. Vår flexibilitet och förmåga att skapa påverkan under begränsad tid är vad som utmärker oss som en unik och värdefull resurs. 

På årets sista nätverksträff kommer vi bla bjuda på inspirerande berättelser från framstående interimschefer som delar sina framgångssagor och lärdomar. 

Malmö: Onsdag 22 nov kl. 10.30-13.00
Göteborg: 
Torsdag 23 nov kl. 08.30-10.30

Stockholm: Fredag 24 nov kl. 08.30-10.30

Platserna är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.


Mesh Interims aktivitetskalender

Mesh Groups
Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra urifrån dina egna utvecklingsmål. Grupperna leds av en erfaren facilitator och utvecklingen sker tillsammans med interimskonsulter på din nivå. Fyra träffar per år.

Mesh MeetUps 
Här träffas vi i större grupper med syftet att affärsmässigt lära av varandra, nätverka och diskutera affärsmöjligheter. Fyra MeetUps per år.

Mesh Webinar
Exklusiva föreläsningar som ger dig ett försprång som egenkonsult. Det kan t ex röra 
din pension, försäkring, juridik eller ekonomi. Vi har även kortare föreläsningar som våra medlemmar håller i. Vi arrangerar 5-7 webinars per år.

Mesh Ambassadörslunch

Vi bjuder in de medlemmar som på ett eller annat sätt bidragit till affärsmöjligheter för Mesh Interim och därmed fått del av vår delningsekonomi. Två till tre luncher per år.