Tipsa Mesh Interim om ett uppdrag

Har du kommit i kontakt med ett affärsuppdrag som du själv av någon anledning inte kan ta, tipsa Mesh Interim och ge dig själv chansen att faktura oss 150.000kr.

Tillsammans ser vi till att skapa rätt förutsättningar i syfte att hitta den mest lämpade konsulten från Mesh Interims nätverk. Vi tror på att göra det enkelt och professionellt för din kund - precis lika enkelt som att få din hjälp.

Vad händer nu?
När du fyller i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Tillsammans lägger vi en handlingsplan för hur vi bäst tar dialogen vidare. Om affärsuppdraget blir verkligt är du som tipsare garanterad en intäkt på 75kr/timme under den initiala uppdragsperioden upp till 12 månader.

Läs mer om vår delningsekonomi härNär du stöter på eller hör talas om ett uppdrag som du själv av olika anledningar inte kan ta, tipsa Mesh Interim!

Då kan du vara med och dela på intäkten. Du fakturerar oss upp till 150 000kr under den initiala uppdragsperioden, om affären går i lås.

Mesh Interim tar alltid fullt ansvar för att rätt konsulter presenteras för kunden och säkerställer så att både kund och konsult blir nöjda.

Stort tack, tillsammans gör vi Mesh Interim starkare!