Fakturera via Mesh Interim

Mesh Interim har lösningen för dig som vill fakturera utan att starta eget.

Här kan kan du enkelt ta betalt för dina tjänster som privatperson, utan krångel, risk eller pappersarbete. 

Fakturera utan företag via Mesh Interim

Vi erbjuder en smidig och enkel lösning för dig som vill kunna ta uppdrag och fakturera dina kunder men inte är redo att, eller vill, starta eget. Oavsett om du är konsult, interimschef, entreprenör, interimsledare, giggare eller kanske kallar dig frilansare, så finns Mesh Interim här för dig.

Upptäck fördelarna med att fakturera utan företag!

Att fakturera utan att starta eget företag innebär att du skickar fakturor utan krångel. Bli egenanställd genom Mesh Interim, fakturera snabbt och enkelt under vår F-skattsedel. Vi tar hand om all administration och bokföring, så du kan fokusera på ditt arbete. Njut av tryggheten med vårt paket inklusive försäkringar och personlig kundsupport. Kom igång direkt – fakturera smart och smidigt med oss!

1. Hitta ett uppdrag

Oavsett om du har hittat uppdraget via Mesh Interim eller inte finns vi här för dig. Faktiskt redan innan du hittat ditt uppdrag. Vi kan hjälpa dig med allt från pris prissättning till nätverkande. Ju tidigare i processen du kopplar in oss, desto bättre.  Att fakturera via Mesh Interim medför inga extra merkostnader för dig.

2. egenanställning hos Mesh interim

För att kunna fakturera via Mesh Interim erbjuder vi dig en egenanställning hos oss. Därefter kommer du med vår hjälp på ett enkelt, tryggt och smidigt sätt kunna fakturera utan att ha ett eget företag. Egensanställningen innehåller såväl lön, pension som försäkringar. 

3. Skapa en faktura

Med en egenanställning hos Mesh Interim under uppdragstiden gör det möjligt att ta betalt och skicka fakturor med F-skatt. Varje månad hjälper vi dig att snabbt och enkelt skapa ett fakturaunderlag. Därefter kan vi fakturera kunden. Vi ansvarar för att skicka fakturorna till din kund där det tydligt visar att det är du som har utfört uppdraget. Du är alltid täckt av våra försäkringar och får fullt stöd av oss om så behövs. 

4. Vi tar hand om allt - din lön, pension och försäkringar

Som egenanställd hos Mesh Interim tar vi fullt arbetsgivaransvar. Det innebär att du slipper bekymra dig över inbetalning av skatter, avgifter, moms, arbetsgivardeklarationer och andra krav som normalt skulle vara ditt ansvar om du drev ett eget företag. Du får din lön, skattad och klar, den 25:e månaden efter att din faktura skapas, även innan kunden betalar. Du deklarerar sedan årligen som vid en vanlig anställning.  

Vid undantagsfall, till exempel om din kund har betalningsanmärkningar eller är registrerad utanför Sverige, kan det förekomma avvikelser.

Mesh Interim - Ditt enkla och trygga alternativ

Du fokuserar på ditt uppdrag - Vi tar hand om resten

Mesh Interim tar hand om skatter, arbetsgivaravgifter och allt det tråkiga pappersarbetet så att du kan vara självständig utan att vara ensam. Hos oss får du även: 

  • Redovisning av skatt
  • Personlig service
  • Ett enkelt fakturaverktyg
  • Utlandsfakturering
  • Möjlighet till avdrag
  • Heltäckande försäkring

Några av fördelarna med att välja Mesh Interim

Mesh Interim är ett nätverk fyllt av interimsledare och intermschefer. Väljer du att ta hjälp av oss blir du automatiskt medlem i Mesh Interim och får tillgång till alla våra events.

Tryggt och säkert

När du är anställd hos Mesh Interim tar vi på oss fullt arbetsgivaransvar. Du behöver inte oroa dig för att hantera skattebetalningar, avgifter, moms eller andra förpliktelser som normalt skulle vara ditt ansvar om du drev ditt eget företag. Din lön betalas ut den 25:e månaden efter att du har skapat din faktura, även innan kunden har gjort betalningen. 

Enkelt och smidigt

Att arbeta med Mesh Interim är problemfritt, enkelt och smidigt. Vår organisation är uppbyggd för att effektivt ta hand om all administration. Du redovisar månadsvis en tidsredovisning som ligger till grund för fakturaunderlaget. Resten tar vi hand om. Du kan med gott samvete ha full fokus på ditt uppdrag och dia kunders utmaningar och behov. 

Inga dolda avgifter

Utifrån vad uppdraget accepterar för 

Du blir en del av vårt nätverk

Du blir helt kostnadsfritt medlem i vårt nätverk och får tillgång till våra uppdrag före alla andra. 

Som medlem får du tillgång till våra webinar och nätverksträffar, där du får möjligheten att dela kunskaper med Sveriges vassaste interimledare.

Värvningsbonus

Värva en ny medlem, när denne får sitt första uppdrag via Mesh Interim kan du fakturera oss upp till 50.000kr.

Pengarna på kontot den 25:e

Duius eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna prior consequat laboris aliqua.