Vi har de högst rekommenderade interimscheferna

En interimslösning från Mesh säkerställer att din verksamhet snabbt får den kompetens ni behöver, utan att kompromissa i kvalitet.

Vi är Sveriges snabbast växande chefsnätverk av en anledning.

Mesh Interim har de högst rekommenderade interimscheferna

Siffror som talar för sig själva

>1000

Fler än 1000 aktiva interimschefer och projektledare


9,5/10

9,5 av 10 i snittbetyg från tidigare uppdragsgivare

100%

Alla typer av ledningsfunktioner representerade


Sagt om våra konsulter

Aktivt nätverk istället för CV-databas

Det som främst skiljer Mesh från andra interimslösningar är att vi istället för en gammaldags CV-databas använder kraften i vårt nätverk. Vem vet bäst vilken CFO, marknadschef, HR-chef eller projektledare som passar för ditt uppdrag? Är det en CV-databas eller en aktiv och erfaren konsult som har haft den aktuella rollen många gånger tidigare? 

Kraften i Mesh kommer från vårt nätverk med fler än 1000 erfarna, kompetenta och kvalitetsgranskade interimsledare, som aktivt rekommenderar den bästa konsulten för ditt uppdrag. 

Som kund får du också tillgång till hela nätverkets kollektiva intelligens och samlade erfarenhet. Den här möjligheten kostar inget extra och givetvis använder du den bara om och när du vill.

Mesh Interim aktivt nätver

Vi växer snabbast – och alltid med kvalitet!

Mesh Interim är Sveriges enda nätverk för egenkonsulter och landets snabbast växande chefsnätverk. Fler än någonsin ansöker om att bli Mesh-konsulter, men långt ifrån alla tar sig igenom vår kvalitetsprocess. För att vi aldrig ska tappa vår spets, handplockas konsulterna utifrån en rad olika aspekter och granskas noggrant. Vi växer snabbt, men kontrollerat. 

Vi växer snabbast – och alltid med kvalitet!

Mesh Interim erbjuder

Hög kvalitet och stort urval

Alla våra interimsledare är rekommenderade och betygsatta av tidigare uppdragsgivare samt kvalitetssäkrade av oss. Vi är förstås stolta över att kunna erbjuda fler än 1000 interimsledare, men när det gäller människor och kompetens är kvalitet alltid viktigare än kvantitet.

Erfarna egenföretagare

Interimsledarna i Mesh Interim har valt att lämnat en traditionell anställning för att istället addera värde till företag och organisationer genom sin egen verksamhet. Deras drivkraft är att använda och dela med sig av kunskaper och erfarenheter till sina uppdragsgivare.

Naturliga ledare och chefer

Interimscheferna i vårt nätverk har gedigen erfarenhet av ledarskap och ledningsarbete. Här finns alla ledningsfunktioner representerade, till exempel HR-chefer, IT-chefer, CFO, VD och marknadschefer. Vi erbjuder även erfarna projektledare inom många olika områden.


Låter vårt erbjudande intressant?


Hör av dig till kristian.presits@meshinterim.se eller 072-547 78 49

Du kan också skicka en förfrågan.


Välkommen till oss.

Välkommen till Mesh Interim.