Vi har de högst rekommenderade interimscheferna

En interimslösning från Mesh säkerställer att din verksamhet snabbt får den kompetens ni behöver, utan att kompromissa i kvalitet.

Vi hjälper organisationer att hitta rätt interimsledare.

Mesh Interim har de högst rekommenderade interimscheferna

Siffror som talar för sig själva

>2000

Fler än 2000 aktiva interimschefer och seniora specialister


9,5/10

9,5 av 10 i snittbetyg från tidigare uppdragsgivare

100%

Alla typer av ledningsfunktioner representerade


Sagt om våra konsulter

Aktivt nätverk istället för CV-databas

Det som främst skiljer Mesh Interim från andra interimslösningar är att vi istället för en gammaldags CV-databas använder kraften i vårt nätverk. Vem vet bäst vilken CFO, marknadschef, HR-chef eller projektledare som passar för ditt uppdrag? Är det en CV-databas eller en aktiv och erfaren konsult som har haft den aktuella rollen många gånger tidigare? 

Kraften i Mesh Interim kommer från vårt nätverk med fler än 2000 erfarna, kompetenta och kvalitetsgranskade interimsledare, som aktivt rekommenderar den bästa konsulten för ditt uppdrag. 

Som kund får du också tillgång till hela nätverkets kollektiva intelligens och samlade erfarenhet. Den här möjligheten kostar inget extra och givetvis använder du den bara om och när du vill.

Mesh Interim aktivt nätver

Vi växer snabbast – och alltid med kvalitet!

Mesh Interim är Sveriges enda nätverk för egenkonsulter och landets snabbast växande chefsnätverk. Fler än någonsin ansöker om att bli en del av Mesh Interims nätverk, men långt ifrån alla tar sig igenom vår kvalitetsprocess. För att vi aldrig ska tappa vår spets, handplockas konsulterna utifrån en rad olika aspekter och granskas noggrant. Vi växer snabbt, men kontrollerat. 

Vi växer snabbast – och alltid med kvalitet!

Låter vårt erbjudande intressant?


Hör av dig till kristian.presits@meshinterim.se eller 072-547 78 49

Du kan också skicka en förfrågan.


Välkommen till oss.

Välkommen till Mesh Interim.