Interim försäljningschef som skapar struktur

Kan en Interim försäljningschef hjälpa er? 

Att anlita en interim försäljningschef är perfekt under en övergångsperiod eller för att hantera specifika försäljningsrelaterade utmaningar. Personen som anlitas har vanligtvis en gedigen erfarenhet av försäljning och marknadsföring och kan applicera sin kunskap på hela företagets försäljningsfunktion för att öka försäljningen och förbättra försäljningsresultaten. En interimschef inom försäljning kan ansvara för att utveckla och implementera en försäljningsstrategi, coacha försäljningsteamet, övervaka försäljningsresultaten och ge rekommendationer till företagsledningen. Målet är att säkerställa att företagets försäljningsmål uppnås och att en smidig övergång till en permanent försäljningschef kan ske.

Står ni inför en plötslig expansion i försäljningsorganisationen? Har ni fler kunder än ni mäktar med och längtar efter struktur? Förändring kan dyka upp med kort varsel, men det kan hjälpen också göra. Er lösning finns i en interim försäljningschef. En erfaren och resultatfokuserad teamleader som snabbt kan vara på plats och styra er framåt i tillväxtresan.

Mesh Interim

Tillfällig försäljningschef via Mesh

Mycket har hänt de senaste åren. Från ett tidigare huvudfokus på volymförsäljning besitter dagens försäljningschefer även förståelse för det digitala landskapet och kan hantera digital leadsgenerering och datadriven försäljning. För ett säljteam är det viktigt med resultatfokus och tydligt uppsatta mål, en försäljningschef som är både inspirerande och prestationsdriven väger alltså tungt. Men att ha budgetansvar, vara KPI-driven och snabbt åstadkomma förändring kräver en säker hand, därför värderar vi på Mesh erfarenhet högt. En interim försäljningschef från oss är van vid supply chain och kommer snabbt in i arbetet. Vi lovar att ni får ordning på säljorganisationen på nolltid.

När är det klokt att anlita en interim försäljningschef?

När är det klokt att anlita en interim försäljningschef?

Det finns flera olika situationer som kan uppstå där behovet av ny kompetens snabbt gör sig tydligt. Genom att anlita en interim försäljningschef från Mesh får du snabbt kompetens på plats, en person som dessutom är van i arbetet med att coacha och stärka säljteam och redo att snabbt sätta sig in i er organisation med viljan att åstadkomma förändring. En interim kollega är en tillfällig lösning, men en stabil sådan.

Mesh Interim

Hur går det till när jag anlitar en interim försäljningscheferna i Mesh?

När du anlitar en interim försäljningschef via Mesh är du garanterad en högst kvalitativ person. Tillsammans med dig tar vi reda på vilket behov ni har i organisationen för att kunna ta fram en gemensam formulering som skickas ut i vår community.

Mesh community är ett nätverk av duktiga konsulter, finns inte er interima försäljningschef i communityt finns den garanterat bland dess kontakter. Vi kvalitetssäkrar och intervjuar de rekommenderade kandidaterna innan de bäst lämpade presenteras för er. Känns allt bra anlitar ni er nya interima försäljningschef inom ett fåtal arbetsdagar och då inleds vår affär. Det finns alltså ingen rekryteringskostnad från Mesh och därmed ingen ekonomisk risk.

tillväxtbolag

Vilka är de interima försäljningscheferna i Mesh Community?

Det som skiljer Mesh från det traditionella interimsbolaget är vår community av duktiga konsulter. Att vara med i Mesh Community kräver minst en rekommendation från en tidigare uppdragsgivare. I Mesh Community finns ett nätverk av interimschefer med försäljningserfarenhet, vana att arbeta med supply chain och ihop med en Interim marknadschef eller inköpschef.

Mesh Community är en enorm kunskapsbank där våra konsulter kan mötas, ställa frågor och utvecklas av varandra oavsett om de tidigare arbetat som Interim HR-chef, Interim CTO eller Interim CIO. Det är betalande medlemmar som aktivt lär av varandra och får råd inom ledarskap. När behovet av en interimchef uppstår hos en kund annonserar vi aldrig ut det, istället kommunicerar vi till Mesh Community. Mesh har skapat ett hem för interimschefer på hög nivå, ni kan inte få något annat än en högst kvalificerad och erfaren person till er nya kollega.

Mesh Interim

Vad kostar en interim försäljningschef?

Priset för att anlita en interim försäljningschef i din organisationen beror på faktorer som erfarenhet, kompetens och varaktigheten av uppdraget, även uppdragets karaktär styr prislappen.

Mesh Interim presenterar flera kandidater till dig så att ni själva kan ta ställning till vilken kandidat och pris som passar bäst för just ert uppdrag.

Det är inte en hemlighet att det ofta kan vara en kostnadsfördel att ta in en interimslösning. Här kan du läsa om fördelarna med att ta in en intermschef. 

Kontakta oss idag

Mesh är en starkt, tät och transparent community bestående av landets mest kompetenta och meriterade interimschefer. Vi är Sveriges enda chefsnätverk för interimschefer som bygger på lärande, nätverkande och affärsdelning - allt för att addera värde till den privata och offentliga sektorn under förändring.