Kraften i Mesh Interim sitter i nätverket

Vad är grejen? Vad gör ni annorlunda?

Det frågar ofta både nya kunder och konsulter. Vi brukar svara att kraften i Mesh Interim består av två delar, som samverkar på ett naturligt sätt.


Styrkan i vårt nätverk, med fler än 1000 kompetenta och kvalitetsgranskade interimsledare, är att våra konsulter aktivt rekommenderar den bästa konsulten för ditt uppdrag. Och vem vet bättre vilken CFO, marknadschef, HR-chef eller projektledare som passar bäst för ett uppdrag än en erfaren konsult som har haft den rollen många gånger tidigare? Vi kallar det vår rekommendationsmotor.

När någon av våra konsulter under ett pågående uppdrag stöter på en riktigt komplex utmaning finns Mesh Interims nätverk där för att vara bollplank, ge råd och stöd. Samma sak där – vem kan bättre stötta en CFO, marknadschef, HR-chef eller projektledare än andra erfarna konsulter som har haft den rollen i flera tidigare uppdrag?

Framgångsfaktorer för interimsuppdrag

Välkomna till vår checklista med de avgörande framgångsfaktorerna för att lyckas med ett interimsuppdrag

Mesh - en kollektiv intelligens

Många av våra kunder använder nätverket inom Mesh Interim till att lyfta och bolla specifika utmaningar. Eftersom Mesh Interims nätverk tillsammans  har erfarenhet från de flesta branscher, faser utmaningar och situationer. Det möjliggör ett generöst kunskapsutbyte och ett lärande för morgondagens utmaningar. Ensam är inte stark. Kraften i Mesh Interim

Vår syn på kvalitet

Nätverk och kvalitet


Mesh är idag Sveriges enda nätverk för egenkonsulter. Efterfrågan är stor och konsekvensen är att vi idag är landets snabbast växande chefsnätverk. Många fler ansöker om att bli en del av oss, men fastnar i vår kvalitetsprocess.

Det är viktigt för oss att aldrig tappa vår spets. Därför handplockas egenkonsulter baserat på en rad aspekter, och granskas noggrant. Vi växer snabbt, men kontrollerat. Ju bättre vi känner våra medlemmar, desto snabbare kan vi hitta rätt matchning till er.

Vi tror på kraften av att dela

Kraften av att dela

Mesh delningsekonomi

Våra medlemmar är aktiva när ni har ett behov, och belönas när de bidrar till att skapa värde för er. Alla i Mesh Interims nätverk förväntas bidra genom att tipsa om nya medlemmar eller om konsulter som kan vara intressanta för just ert uppdrag. Utöver detta bidrar de också med lärande, nätverkande och affärsmöjligheter, som de själva av olika anledningar inte kan hantera.

Nätverkets delaktighet i affären skapar en djupare samhörighet inom gruppen – hos Mesh Interim hjälps vi åt, och det belönas. Alla i nätverket har ett incitament till att rekommendera er om rätt person.

"Jag tror starkt på att dit bra människor går kommer också fler bra människor. Ofta hör jag om intressanta uppdrag som jag själv inte kan hantera. Då är det bra att kunna rekommendera vidare, samt få tips av andra."

Egenkonsult och medlem i Mesh Interim

Interim Insight

Vill du få spaningar om arbetsmarknaden, soloprenörskap och framtidens seniora kompetens? Prenumerera på nyhetsbrevet Interim Insight som skickas ut en gång i månaden.