Företagssamarbeten för dig som är medlem

Samarbeten som förbättrar din konsultverksamhet

Mesh brinner för att skapa värde för dig som konsult och har därför skapat en rad intressanta samarbeten som underlättar ditt företagande och konsultverksamhet.  Att arbeta som konsult innebär både höga krav från uppdragsgivare och utmaningar med att driva eget bolag. Det gör att trygghet och stabilitet är viktig faktorer för att som konsult ska kunna verka som allra bäst.

Därför har Mesh interim tillsammans med våra partners tagit fram olika tjänster för att säkerställa att du som konsult bygger ditt bolag framgångsrikt, tryggt och hållbart. Du finner allt om våra partners och samarbeten nedan.

Lexly - din digitala juridiska rådgivare

Lexly grundades 2004 av entreprenörer med bakgrund från finans- och juristbranschen för att lösa ett problem – juridik är alldeles för krångligt. Hur gör vi något komplicerat begripligt, och något exklusivt tillgängligt för alla?

Idag är bolaget Nordens ledande digitala juridiska aktör och i samarbete med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister strävar Lexly efter att hjälpa så många som möjligt. Såväl privatpersoner som företagare kan vända sig till Lexly med sina juridiska frågor. Det handlar om trygghet. Mesh samarbete med Lexly finns för dig som egenkonsult när du behöver. Enkelt, tillgängligt och helt utan oönskade överraskningar.

UNQUO

UNQUO är en gratis ekonomiapp som gör det enklare för egenföretagare att hålla koll på hela sin ekonomi. Med backning av SEB och deras innovationsstudio, SEBx, möjliggör UNQUO för användare att koppla sina kort och konton till appen och där få översikt på båda sidor av ekonomin, både den privata och företagets.

Att använda UNQUO är ett smidigt tillskott i ditt ekonomiska upplägg och du behöver inte vara SEB-kund för att dra nytta av fördelarna med UNQUO.

Wisory

”TÄNK OM vi måste TÄNKA OM, för det som har tagit oss HIT kommer inte att ta oss DIT”. För inte så länge sedan kändes det för många otänkbart att ”träffa” en läkare, en psykolog eller en veterinär via en dator eller mobil. Idag är det för många en självklarhet. På samma sätt tycker Wisory att det borde vara självklart för människor att även få rådgivning och lärande digitalt.

Wisory vill ge chefer - anställda eller konsulter förutsättningar för ett lärande som är mer individuellt, som passar just dig och dina utmaningar och behov.. För att människor ska kunna få det där kloka rådet, testa den där tanken eller bara få känna en hand på axeln en liten stund.”