Mesh Interim events och nätverksträffar

Mesh Interim samlas ofta för att nätverka, samskapa och lära på någon av våra fysiska eller digitala träffar med inspirerande talare.
 Som exklusiv betalande Meshmedlem har du förmånen att ingå i en av våra 
Mesh Groups. Här djupdyker vi i olika  konsultutvecklande ämnen i tvärfunktionella grupper som leds av en erfaren gruppledare. 

Mesh Interims event kalender

Mesh Nätverksträff Q1 - Optimera din hisspitch - en nätverksträff om personlig försäljning

På årets första nätverksträff kommer vi utforska konsten att sälja in sig själv på bästa sätt. Allt handlar om att göra ett starkt intryck på kort tid, tillsammans säkerställer vi att du har en minnesvärd "hisspitch".

Läs mer och anmäld dig nedan.


Webinar - Öka dina intäkter med Mesh Interim

Vill du också maximera din lönsamhet utanför dina egna uppdrag?

Vår vd tillika grundare Johan Alsén delar med sig av värdefulla tips och idéer om hur du kan öka dina intäker genom Mesh Interim.

Vi bjuda på success stories ifrån nätverket och andra enkla knep på hur du ska tänka för att hitta affärerna. Det här vill du inte missa!

Varmt välkommen!

DatumTorsdag 21 mars

Tid: 08.00-08.45
Plats:
 
Online

Mesh Gruppträffar - april/maj 2024


Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra utifrån dina egna utvecklingsmål.

  • Ledarskapsutveckling
  • Verksamhetsutveckling
  • Sälj & Konsultbolagsutveckling

Stäm av med din gruppledare vilket datum ni kör.

Fredag 19 april: 08.00-10.00 

Fredag 26 april: 08.00-10.00

Fredag 3 maj: 08.00-10.00Anmälningarna hanteras av gruppledarna


Mesh Nätverksträff Q2 - Maj


Exklusiva för Mesh Interims medlemmar.

Vi träffas i större grupper med syfte att affärsmässigt lära av varandra, nätverka och diskutera affärsmöjligheter, allt för att skapa försprång för dig som egenkonsult.

Save the date - mer information kommer och anmälan öppnar snart!

Platserna är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Mesh Interims aktivitetskalender

Mesh Groups
Vi erbjuder ett flertal grupper med olika intressanta inriktningar. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra urifrån dina egna utvecklingsmål. Grupperna leds av en erfaren facilitator och utvecklingen sker tillsammans med interimskonsulter på din nivå. Fyra träffar per år.

Mesh MeetUps 
Här träffas vi i större grupper med syftet att affärsmässigt lära av varandra, nätverka och diskutera affärsmöjligheter. Fyra MeetUps per år.

Mesh Webinar
Exklusiva föreläsningar som ger dig ett försprång som egenkonsult. Det kan t ex röra 
din pension, försäkring, juridik eller ekonomi. Vi har även kortare föreläsningar som våra medlemmar håller i. Vi arrangerar 5-7 webinars per år.

Mesh Ambassadörslunch

Vi bjuder in de medlemmar som på ett eller annat sätt bidragit till affärsmöjligheter för Mesh Interim och därmed fått del av vår delningsekonomi. Två till tre luncher per år.