Ledarskap & Tillväxt med legaltechbolaget Lexly

Bakom varje tillväxtresa ligger hårt slit. Det vet Magnus Stein, grundare och vd för det snabbväxande legaltechbolaget Lexly, och Meshkonsulten Carol Spendilow som driver Splendilaw. I detta avsnitt samtalar vi om upplevelser av att leda bolag under tillväxt – och att driva förändringar inom en konservativ bransch. Ett samtal fullt av inspiration och kloka insikter.

Magnus har finans och bankbakgrund på bland annat Citibank och Swedbank. Idag Grundare, VD till det spännande legal-tech bolaget Lexly – som idag finns i både Stockholm, Helsingfors och Sao Paolo. Resan startade tidigt då Magnus var med och tog in pengar första gången I Draknästet 2010 till då Avtal24 som sedan övergått till Lexly, bolaget startades dock redan 2004.
 
Med gedigen bakgrund som bolagsjurist i IT/telekom-branschen driver Carol Spendilow sedan drygt 5 år tillbaka egen verksamhet som bolagsjuristkonsult. Hon stöttar både stora och små företag med juridisk hjälp och tycker transaktioner är allra roligast. Bygger även ett kvinnligt juristnätverk och investerar i start-ups. 

Magnus Stein - Lexly 

Carol Spendilow - Spendilaw AB