Så fungerar Mesh Interims nätverk

Chefsnätverket för lärande, nätverkande & affärsdelning


På Mesh Interim brinner vi för att skapa förutsättningar för att varje interimschef ska kunna prestera utifrån sin fulla potential i sitt uppdrag. Som egenkonsult har du ett naturligt driv av att dela med dig av din kunskap och snabbt sätta dig in i nya kontexter och utmaningar. Samtidigt behöver vi alla utvecklas, få stöd vid behov och hålla liv i viktiga kunddialoger. Vi vet att det är en utmaning oavsett om man befinner sig i eller är mellan uppdrag. Därför finns chefnätverket Mesh Interim. I vårt nätverk ska alla interimsledare känna sig trygga i att aldrig behöva uppleva status quo. Med stödet från både Mesh Interim och våra interimskollegor i samma situation skapar vi de bästa förutsättningarna för att varje interimsledare ska kunna prestera maximalt.
Välkommen till oss! Välkommen till Mesh Interim!

Delningsekonomin – en del av vår affärsmodell

Många egenföretagare upplever att balansen mellan försäljning och leverans är en stor utmaning. Det är frustrerande att behöva tacka nej till uppdrag med känslan av att man sviker sin kund.

Mesh Interim vill verka för att förbättra balansen, där du som interimschef kan hjälpa dina kunder även när du själv inte är tillgänglig. Samtidigt som du kan öka dina intäkter. Genom att dela med dig av affärsuppdrag du själv av olika anledningar inte kan ta och tipsa oss om relevanta kontakter i ditt nätverk, är du med och delar på Mesh Interims intäkter.

Det kallar vi delningsekonomi.

En kraftfull rekommendationsmotor

Interimscheferna hos Mesh har alla sina respektive nätverk av potentiella uppdragsgivare. När en möjlighet dyker upp i någons nätverk introducerar konsulten Mesh Interim till sin kontakt. Som del av Mesh får du förstahandsinformation om nya, kommande uppdrag och har möjlighet att hjälpa din kund att få tillgång till den kompetens de behöver - i rätt tid. 

Kraften att kunna förmedla ett helt nätverk, bestående av ledningsgruppens alla funktioner är enorm.  En interimschef som förmedlar ett uppdrag på samma företag kan, tack vare sin insyn, skapa synergieffekter för alla parter genom att hjälpa till att hitta rätt person.

"Jag har länge letat efter ett chefsnätverk för interimskonsulter - i Mesh Interim har jag hittat hem."

Citat från en Mesh Interim medlem

Om Mesh Interim

Mesh Interim är Sveriges enda chefsnätverk för interimskonsulter som får bolag i förändring att växa. Vi är det intelligenta konsultbolaget som ger tillväxtbolag access till communityns kollektiva intelligens i ledningsgruppens alla funktioner. Mesh Interim fokuserar på att varje interimsledare ska prestera som bäst på sitt konsultuppdrag. Vi gör det genom kontinuerligt lärande, nätverkande & affärsdelning som skapar utveckling, trygghet och skalbarhet.