Ditt lead kan generera intäkter till dig

När du springer på eller hör talas om ett uppdrag som du själv av olika anledningar inte kan ta, tipsa Mesh! Om ditt lead blir en affär delar vi med oss av intäkten till dig.

Genom att tipsa Mesh Interim ger du dig själv chansen att fakturera oss upp till 150 000kr per uppdrag.

Det finns tre sätt att skapa intäkter genom Mesh Interim

Tipsa om uppdrag du själv inte kan ta

Om affären går i lås är du med och dela på intäkten och kan fakturera Mesh upp till 150 000kr per uppdrag.

Mesh Interim tar alltid fullt ansvar för att rätt konsulter presenteras för kunden och säkerställer så att både kund och konsult blir nöjda. För att du ska känna dig helt trygg i processen stämmer vi alltid av med dig innan vi tar  kontakt med uppdragsgivaren.

Hjälp oss tillsätta uppdragen 

Är uppdraget Mesh presenterar inget för dig? Du har ändå möjlighet att fakturera oss upp till 50 000 kr.

Om du kan tipsa Mesh om en lämplig konsult för uppdraget och denne blir tillsatt, är du med och delar på intäkten av uppdraget. Allt du behöver göra är att tipsa oss. Mesh säkerställer alltid att konsulten är rätt för uppdraget och att kunden blir nöjd med leveransen. 

Värva nya medlemmar

Tillsammans ser vi till att Mesh Interim växer och adderar tydligt värde till våra kunder och medlemmar. Känner du en interimsledare som du vill rekommendera till Mesh Interim? Tipsa oss här nedan.

 

Är du medlem hos oss idag får du värvningsbonus på upp till 50 000kr på det första uppdraget som den nya medlemmen tar via Mesh Interim.