Välkommen till Mesh Groups

Nu startar ditt lärande med Mesh fokusgrupper

Kul att du har valt att vara en del av Mesh fokusgrupper.  Här kommer mycket viktigt lärande och nätverkande att skapas under året. När vi närmar oss tidsmässigt bjuder din Gruppledare in dig till mötet. Här hittar du datum för samtliga aktiviteter de kommande halvåret.


Hur vi tillsammans skapar värde

Genom att välja en fokusgrupp har du lagt grunden för ett ditt framtida lärande inom Mesh Interim. Du kan öka dina chanser till extra intäkter genom att tipsa och rekommendera Mesh Inteirm om affärsuppdrag och andra duktiga konsulter. Leder någon av dina rekommendationer eller tips till uppdrag blir du en del av Mesh Interims delningsekonomi.

Dela med dig av ett affärsuppdrag

När du stöter på eller hör talas om ett uppdrag som du själv av olika anledningar inte kan ta, tipsa Mesh!

Om affären går i lås får du vara med och dela på intäkten och kan fakturera Mesh upp till 150 000kr per uppdrag. 

Mesh tar alltid fullt ansvar för att rätt konsulter presenteras för kunden och säkerställer så att både kund och konsult blir nöjda.

Hjälp oss tillsätta uppdragen

Är uppdraget Mesh presenterar inget för dig? Du har ändå möjlighet att fakturera oss upp till 50 000 kr.

Om du kan tipsa Mesh om en lämplig konsult för uppdraget och denne blir tillsatt, är du med och delar på intäkten av uppdraget. Allt du behöver göra är att tipsa oss. Mesh säkerställer alltid att konsulten är rätt för uppdraget och att kunden blir nöjd med leveransen.