Så här jobbar vi med vår kvalitetsprocess

Vår syn på kvalitet

Trygghet för kunden är en av våra viktigaste värden. Därför lägger vi stor vikt vid att våra konsulter håller en hög kvalitet. Vi kvalitetssäkrar varje medlem och ser noggrant till att säkerställa kompetenshöjd, konsulterfarenhet och personlighet som dagens arbetsmarknad kräver. 

För att kvalificera sig som interimskonsult i Mesh Interims nätverk krävs goda rekommendationer från tidigare uppdragsgivare. Våra medlemmar har ett snitt betyg på 9,5 av 10. Vi genomför också egna intervjuer med alla kandidater för att säkerställa att de passar för det aktuella uppdraget. 

Du som kund kan känna dig trygg i att alla Mesh Interims konsulter har rekommenderats av tidigare uppdragsgivare. Vi ser det som en viktig parameter när en konsults kompetens utvärderas på riktigt.

Steg 2: Urvalsprocessen

När Mesh Interim får uppdraget att hitta en interimschef till ett uppdrag arbetar vi med ett screeningförfarande. Utifrån beskrivningen tar Mesh fram ett antal screening- och casefrågor som måste besvaras i ansökan. Därefter sker en intervju som ger oss en utförlig bild av konsultens personlighet, drivkrafter, styrkor och svagheter. Samtalet handlar lika mycket om att förmedla rätt bild av uppdraget, vad som ska uppnås och kundens förväntan.
Vi tar referenser och bakgrundskontroll vid behov.